/ Hyundai off-road racing team ще се бори за подиум на Баха България в Самоков

Hyundai off-road racing team ще се бори за подиум на Баха България в Самоков

Hyundai Santa Fe T1 ще защитава лидерската си позиция в Източноевропейския офроуд шампионат на предстоящото състезание в Самоков

Българският екипаж Цветомир Иванчев/Ивайло Николов, управляващ Hyundai Santa Fe T1, ще премери сили и ще се бори за подиум на състезанието Баха България, което ще се проведе в Самоков, 23 – 25 септември. Ще стартират над 100 участници от 8 държави, като в челните тройки на различни класове има български представители. Отборът Иванчев/Николов от Hyundai off-road racing team е лидер във временното класиране при автомобилите на Източноевропейския офроуд шампионат.

След отличното представяне и извоюваните подиуми на Баха 500, Румъния, и Офроуд ралито в Гърция, българският екипаж Цветомир Иванчев и Ивайло Николов успя да докаже своите умения на изключително трудните трасета, като показа и издръжливостта на своята машина Hyundai Santa Fe T1. Успешното преминаване на над 1200 състезателни километра от Източноевропейския офроуд шампионат и подиумите до този момент са не само повод за гордост, но и мотивация за отбора Иванчев/Николов.

На състезанието в Самоков, което е и кръг от шампионата, Santa Fe T1 ще трябва да премине над 600 състезателни километра. Българското офроуд рали ще бъде трудно, технично и сериозно изпитание за всички категории машини, които ще вземат участие. Откриването на Баха България ще бъде от 18:00 часа на 23 септември пред община Самоков, а официалното награждаване – на 25 септември от 18:00 часа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин