Hyundai off-road racing team задържа лидерството си след Баха България


26
сеп.
2016

Екипажът Цветомир Иванчев/Ивайло Николов от Hyundai off-road racing team успя да защити лидерството си в Източноевропейския офроуд шампионат, след като записа добри времена на провелото се офроуд рали в Самоков – Баха България. Въпреки тежките състезателни условия, техният Hyundai Santa Fe T1 ги изведе на финал и тандемът отново поведе конкурентите си в класа на автомобилите в Източноевропейския офроуд шампионат.

След последните неделни етапи, Иванчев/Николов финишираха четвърти в генералното класиране на състезанието в Самоков, но добрите им времена дават достатъчен аванс пред основните им опоненти, с които ще мерят сили на последния кръг от шампионата. Той ще се проведе в Гърция на 4 – 5 ноември. Това ще бъде второ участие на Hyundai Santa Fe T1 на гръцка почва, а Цветомир Иванчев и Ивайло Николов отново ще търсят задължителен подиум.

Освен добрите резултати на Hyundai off-road racing team, състезанието на родна земя в Самоков донесе успех и за други български отбори. Николай Гочев триумфира като победител в Европейския шампионат в клас UTV, изпреварвайки в генералното класиране своя основен конкурент от Полша. Многобройна публика следеше представянето на всички екипажи в Баха България по етапите и с много автомобилни емоции закриха шампионата на церемонията в Самоков.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин