Hyundai off-road racing team задържа лидерството си след Баха България


26
сеп.
2016

Екипажът Цветомир Иванчев/Ивайло Николов от Hyundai off-road racing team успя да защити лидерството си в Източноевропейския офроуд шампионат, след като записа добри времена на провелото се офроуд рали в Самоков – Баха България. Въпреки тежките състезателни условия, техният Hyundai Santa Fe T1 ги изведе на финал и тандемът отново поведе конкурентите си в класа на автомобилите в Източноевропейския офроуд шампионат.

След последните неделни етапи, Иванчев/Николов финишираха четвърти в генералното класиране на състезанието в Самоков, но добрите им времена дават достатъчен аванс пред основните им опоненти, с които ще мерят сили на последния кръг от шампионата. Той ще се проведе в Гърция на 4 – 5 ноември. Това ще бъде второ участие на Hyundai Santa Fe T1 на гръцка почва, а Цветомир Иванчев и Ивайло Николов отново ще търсят задължителен подиум.

Освен добрите резултати на Hyundai off-road racing team, състезанието на родна земя в Самоков донесе успех и за други български отбори. Николай Гочев триумфира като победител в Европейския шампионат в клас UTV, изпреварвайки в генералното класиране своя основен конкурент от Полша. Многобройна публика следеше представянето на всички екипажи в Баха България по етапите и с много автомобилни емоции закриха шампионата на церемонията в Самоков.

Още по темата

Card image cap
Да даваш газ за Деня на влюбените

29
ян.
2017

Съдбата ви е наградила с партньор/ка с гориво в кръвта? Ние ви предлагаме нещо по-забавно за Свети Валентин от бутафорните бонбони във формата на сърце и плюшените мечета с надпис I Love You

Card image cap
Нико Хюлкенберг се присъединява към Renault Sport във Формула 1

14
окт.
2016

Renault Sport Formula One Team официално обяви, че Нико Хюлкенберг се присъединява към отбора през 2017 г.

Card image cap
Мистериозна експлозия на болид от NASCAR (ВИДЕО)

12
авг.
2016

Пилот от NASCAR бавно извежда своя автомобил от пистата. Изведнъж обаче двигателят на Chevrolet-a eксплодира – без видима причина

Card image cap

В последния брой:

Архив >