Hyundai off-road racing team – водач на Баха България


22
юли
2017

 

Съботният ден на Баха България бе успешен за водачите във временното класиране при джиповете Цветомир Иванчев и Ивайло Николов. След двата етапа с обща дължина 271 км, екипажът с Hyundai Santa Fe затвърди лидерската си позиция в клас Т1, като задържа преднината от 3 минути пред конкурентите си.

Иванчев и Николов са също така и 3-и в общото генерално класиране на състезанието. Тяхната средна скорост за деня е по-висока от вчерашната – 81 км/ч. Автомобилът Hyundai Santa Fe T1 издържа на всички препятствия от деня, като достигна и рекордните 145 км/ч максимална скорост по неравните терени. Лидерите заявяват, че в последния ден от състезанието ще поддържат същото темпо, за да затвърдят позицията си и да стигнат до подиум.

До финала на Баха България остават още 126 км, които участниците ще стартират в неделя сутринта. Битката за първите места във всички класове ще бъде оспорвана и интересна, и отново ще представи истинско офроуд зрелище за феновете на автомобилния спорт.

Още по темата

Card image cap
Рекордният скок на рали „Швеция” (ВИДЕО)

15
февр.
2016

Себастиан Ожие отново беше непобедим, а VW отново се наложи над Hyundai. Съществена част от снежния високоскоростен спектакъл бяха скоковете – вижте видеото!

Card image cap
Hyundai Racing Trophy представи официално шест екипажа и състезателния автомобил за сезон 2016

8
апр.
2016

Вторият сезон на едномарковия шампионат ще стартира на Рали „Сибиу“

Card image cap
F1: c какви коли пристигнаха пилотите на GP на Унгария?

31
юли
2017

Двата болида на Ferrari триумфираха вчера на пистата „Хунгароринг“. Наш фотограф провери с какво се придвижват някои от най-добрите „карачи“ на планетата във всекидневието

Card image cap

В последния брой:

Архив >