Hyundai Ioniq: три “зелени” автомобила в един

На автосалона в Женева Hyundai ще представи Ioniq. При пазарното си лансиране той ще бъде достъпен като хибрид, Plug-in хибрид или като „чист” електромобил


8
дек.
2015

На изложението в Женева (3-13 март 2016 г.) Hyundai ще представи Ioniq. За него е била нужна разработката на отделна платформа, тъй като клиентите ще могат да избират сред няколко различни формули на задвижване – колата ще се предлага като хибрид, Plug-in хибрид или „чист” електромобил.

През януари 2016 г. Нyundai първоначално ще лансира версия за корейския пазар, а после ще последва и представянето в Швейцария. Архитектурата на платформата на автомобила има съществено предимство – на една и съща техническа база се поставят различни технически компоненти, което намалява производствените разходи. В зависимост от конфигурацията на конкретния екземпляр се поставя или бензинов мотор, или по-голяма батерия.

Още по темата

Card image cap
Нов дизайн при Lexus

19
апр.
2016

Lexus IS ще има нов дизайн: първата скица показва промените в предницата на модела. Фейслифтът ще бъде представен на автомобилното изложение в Пекин през 2016 г.

Card image cap
Bridgestone на IAA Cars 2017

8
сеп.
2017

Bridgestone, най-голямата компания за гуми в света, се завръща за IAA Cars 2017 във Франкфурт, Германия, от 12 до 24 септември, с вълнуващи новини и впечатляващо представяне на последните ни иновации.

Card image cap
Фейслифт за GT 86

17
мар.
2016

На изложението в Ню Йорк Toyota ще покаже освежената GT 86. Тя ще бъде опонент на Subaru BRZ. Запознайте се с най-важните промени при спортното купе

Card image cap
CLS 53 ще бъде първият хибрид на AMG

21
дек.
2017

Mercedes-AMG се „електрифицира“ – бъдещите хибридни модели ще получат индикацията на „53“

Card image cap

В последния брой:

Архив >