Hyundai i30 N – още по-нисък


4
дек.
2017

Обикновеният Hyundai i30 N разполага с 250 к.с. Ако изберете i30 N Performance, то от Hyundai ще ви предоставят дори 275 к.с. Прибавяме и спортен дизайн с 19-цолови джанти. Какво липсва на ловеца на GTI? Според експертите на тема окачване от H&R – оптимизация по отношение на външността и динамиката. Решението на инженерите на туниг-фирмата: спортни пружини.

Спортните пружини за бързия компактен модел на Hyundai са настроени за серийното окачване на автомобила. те смъкват центъра на тежестта с по около 35 милиметра на предната и задната оси. Благодарение на окачването на H&R и на по-ниската каросерия на автомобила, i30 N притежава още по-добро поведение в завоите с намалено странично накланяне. Всичко това не ви се струва достатъчно индивидуално? Тогава изчакайте планирани увеличения на следата „Trak+“, които ще се предлагат от H&R в най-скоро време.

 

Още по темата

Card image cap
Заводски тунинг по шведски

1
сеп.
2016

Polestar е заводският тунер на Volvo. Най-новият проект е Volvo S60 Polestar с мощност 367 к.с. Първите ни впечатления!

Card image cap
Powerplus за M4 GTS

11
юли
2016

BMW M4 GTS е най-бързият и най-радикалният автомобил от гамата на BMW в момента. За тунерите от G-Power oбаче това не е достатъчно...

Card image cap
Зверски раздут Stinger

1
ное.
2017

West Coast Customs тунинговаха чисто нова Kia Stinger. Могъщата Kia с широк бодикит и 21-цолови джанти беше представена на SEMA 2017.

Card image cap

В последния брой:

Архив >