Hyundai i30 Fastback N със спортни пружини от H&R

0306
2019

В спортния дериват на серийния i30 благодарение на работата на спортното подразделение на Hyundai „N“ за бързото придвижване напред се грижат 275 к.с. Със стилния дизайн на версията „Fastback“ корейците предлагат и солидна доза полезна стойност. 19-цоловите джанти и бодрият звук от серийната спортна ауспухова уредба означават само едно: забавление.

Инженерите на H&R са разработили комплект спортни пружини, който е съвместим със серийното окачване на i30 Fastback N. Така центърът на тежестта се смъква с по 30 милиметра на предната и задната ос, а Fastback N изглежда още по-добре. Освен това тази мярка подобрява динамиката и намалява накланянето в завои или при рязка смяна на посоката. Въпреки това комфортът на возене остава на доста прилично за всекидневието ниво. Спортните пружини струват 600 лв.

Също така тунинг-специалистите предлагат и увеличения на следата „Trak+“, които карат джантите да изпълват докрай калниците, като цената им е 250 лв.

Както е обичайно за H&R, всички компоненти на окачването разполагат с необходимите спецификации и са 100 процента Made in Germany.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин