Hyundai i30 (2017): ново поколение на бестселъра

Hyundai показва официални снимки на детайли от новия i30. Конкурентът на VW Golf и Ford Focus ще се появи в следващото си издание през 2017 г., вероятно и като хибрид

1008
2016

Hyundai разпространи първи детайлни фотографии на новия i30. Разработката и тестовете на следващото поколение на хитовия модел са поверени на европейския център на компанията в германския град Рюселсхайм. То вероятно ще бъде лансирано на пазара през 2017 г., но ще бъде показано за първи път на 7-и септември и ще бъде една от звездите на изложението в Париж (1-16 октомври).

Дизайн като при i40

Предницата с широката, т.нар. „каскадна“ решетка, напомня за по-големия i40. „Линията на раменете“ се издига назад, където веднага разпознаваме по-големите задни светлини. По отношение на двигателите ще има голям избор между дизелови и бензинови моторизации. Със сигурност ще има и трансмисия с два съединителя. Вероятно i30 ще бъде предлаган и като хибрид, както и като Plug-in хибрид. Вероятно за ековерсиите Hyundai ще използва техниката на Ioniq (подобно нещо направи Toyota, като имплементира техниката на Prius в хибридния Auris). Корейската компания обещава и новости при системите за сигурност и за свързаност.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин