Hyundai 45: електрическа студия на Coupé на IAA 2019

1109
2019

Hyundai 45 дебютира на IAA 2019 – студията на електрическо Coupé наподобява на Hyundai Pony Coupé, дизайнерска студия, показана през 1974 (преди 45 години).

Hyundai 45 ще бъде основоположник на нова ера в автомобилния дизайн на Hyundai, отличаваща се с електрификация и автономно придвижване. Името на автомобила идва от 45-градусовия ъгъл отпред и отзад, придаващ ромбоидна форма. Тези елементи щ бъдат имплантирани в дизайна на бъдещите електромобили на Hyundai. 45 демонстрира и насоката на езика на дизайна на марката „спортно усещане“ в ерата на електрификацията. 

Студията използва камери вместо странични огледала, както и плъзгащи се врати. Предните седалки се завъртат – за по-лесно качване и слизане, както и за обръщане към задната цяла седалка тип диван. В минималистичния кокпит доминира сивият цвят.

Пред пътника до водача има интерфейс на инфотейнмънт системата, базиран на проекция. Батериите са разположени в пода на автомобила, което дава възможност за получаване на просторен интериор с равна повърхност и покрив с мокет – усещането е а ла всекидневна у дома.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин