Hyundai 45: електрическа студия на Coupé на IAA 2019


11
сеп.
2019

Hyundai 45 дебютира на IAA 2019 – студията на електрическо Coupé наподобява на Hyundai Pony Coupé, дизайнерска студия, показана през 1974 (преди 45 години).

Hyundai 45 ще бъде основоположник на нова ера в автомобилния дизайн на Hyundai, отличаваща се с електрификация и автономно придвижване. Името на автомобила идва от 45-градусовия ъгъл отпред и отзад, придаващ ромбоидна форма. Тези елементи щ бъдат имплантирани в дизайна на бъдещите електромобили на Hyundai. 45 демонстрира и насоката на езика на дизайна на марката „спортно усещане“ в ерата на електрификацията. 

Студията използва камери вместо странични огледала, както и плъзгащи се врати. Предните седалки се завъртат – за по-лесно качване и слизане, както и за обръщане към задната цяла седалка тип диван. В минималистичния кокпит доминира сивият цвят.

Пред пътника до водача има интерфейс на инфотейнмънт системата, базиран на проекция. Батериите са разположени в пода на автомобила, което дава възможност за получаване на просторен интериор с равна повърхност и покрив с мокет – усещането е а ла всекидневна у дома.

Още по темата

Card image cap
Още по-благородно с електрическото Bentley

8
мар.
2017

Електрическата студия на Bentley EXP 12 Speed 6e показва, как би могло да изглежда електрическото Bentley. Освен това автомобилът ни демонстрира насоката на дизайна на марката

Card image cap
Новата Toyota Supra дебютира в Женева

13
февр.
2018

Toyota отново връща Supra в моделната си гама. Общият проект с BMW трябва да продължи славната традиция на предшественика

Card image cap
Автомобилни стъкла потъмняват с натискане на бутон

14
дек.
2015

Continental разработи нова технология за интелигентно управление на стъклата

Card image cap
Polo SUV за по-малко от 40 хил. лева

23
февр.
2016

VW ясно декларира плановете си за Polo SUV. Вероятно той ще се появи през 2017 г. и ще бъде истински Connected Car

Card image cap

В последния брой:

Архив >