Hyundai ще покаже Kona през юни


3
май
2017

Три са SUV-овете, предлагани от Hyundai към момента: Tucson (4,48 метра), Santa Fe (4,70 метра) и Grand Santa Fe (4,91 метра). Тъй като на корейците им липсва лайфстайл модел в B-сегмента, за да се конкурират с Opel Mokka X, Audi Q2 или Renault Captur, то тази ниша скоро ще бъде запълнена. От Hyundai пуснаха снимка с част от предницата на модела, чиято премиера ще бъде през следващия месец. Новият кросоувър ще се казва Kona и ще притежава своя, различен дизайн.

Предницата на Kona има каскадна решетка на радиатора, а оформлението на фаровете включва неизвестно засега ново позициониране на LED-дневните светлини. Те ще бъдат тесни и ръбести.

Тъй като от Hyundai винаги остават около 20 сантиметра разстояние в дължината между отделните си SUV-модели, очакваме Kona да е дълга около 4,30 метра. Като база ще служи Hyundai i20, с чиито по-мощни двигатели ще бъде оборудвана и Kona. Засега производителят не споменава, дали опционално ще се предлага двойно задвижване.

Още по темата

Card image cap
Всичко за новата Skoda Kodiaq

3
сеп.
2016

Първият голям SUV на Skoda се казва Kodiaq. Вижте цялата информация за двигателите, предлаганото място, оборудването за сигурност и цената.

Card image cap
Пешеходецът няма да носи вина при ПТП на пешеходна пътека

13
ян.
2017

Нито един депутат не гласува с „против“ при приемането на поправката в ЗДвП

Card image cap

В последния брой:

Архив >