Hyundai с три отличия за най-добър автомобил във Великобритания

0507
2023

Изцяло новата Kona на Hyundai отбеляза значителен успех, след като беше коронована за „Автомобил на годината“ на наградите на списание Auto Express (както се казва AUTO BILD във Великобритания), за „Малък SUV на годината“ и „Малък фирмен автомобил на годината“.

Наградите бяха раздадени в лондонската консерватория Барбикан по време на церемония, в която Hyindai се оказа големият победител, с впечатляващото представяне на изцяло новата KONA, подкрепено от допълнително признание за Hyundai TUCSON като SUV на годината и за новия Hyundai i10 като Градски автомобил на годината.

Auto Express е водещо печатно и онлайн издание за автомобилни новини в Обединеното кралство. Наградите се връчват от опитен екип от автомобилни журналисти, които оценяват всички претенденти след продължителен тестдрайв.

Експертите на Auto Express бяха впечатлени от дългия списък с качества на изцяло новата KONA, включително динамичен дизайн, авангардна технология, просторен интериор и отлично изживяване при шофиране, плюс изключителния избор, който предоставя както на частни клиенти, така и на тези, които търсят служебна кола – двигател с вътрешно горене (ICE), хибридни (HEV) и изцяло електрически версии (EV). За втори път през последните три години Hyundai грабва приза за Автомобил на годината след победата на IONIQ 5 през 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин