Hyundai разкри новото Santa Fe


6
февр.
2018

След дълга кампания с тийзъри и много на брой шпионски снимки четвъртото поколение на Hyundai Santa Fe е вече разкрито. В сравнение с предшественика си, новият модел залага на по-атрактивен екстериорен дизайн с предница, наподобяваща тази на „малкото братче“ Kona. Основни акценти при нея са както т.нар. „каскадна“ радиаторна решетка, така и „2-етажните“ светлини. За момента корейците не разкриват технически данни – единствено външните размери (дължина 4770 мм и широчина 1890 мм). Междуосието ще бъде удължено и SUV-ът ще предлага повече комфорт за своите пасажери.

Големият Hyundai ще предлага различни решения за сигурност, познати от други модели на гамата – технологиите от типа Smart Sense ще се развиват непрекъснато. Системата Rear Occupant Аlert е абсолютна новост и тя ще предотвратява забравянето на деца или животни на местата отзад. В списъка с асистиращи системи влизат познати от други модели на марката система за автоматично спиране, за следене на лентата, както и подобрена версия на Rear Cross-Traffic Collision Warning, способна да спира автоматично в случай на опасност.

Още по темата

Card image cap
Краштест: стара срещу нова Toyota – или защо да инвестираме в модерен автомобил

17
май
2017

Удар на Auris от 2015 г. и Corolla от 1998 г. демонстрира защо си заслужава да инвестираме в нов автомобил

Card image cap
Tesla готви компактния SUV Model Y

8
юни
2017

Шефът на Tesla Елън Мъск представи първия тийзър на Model Y. Очаква се компактният електрически SUV да бъде на пазара още през 2019 г.

Card image cap
Новият Megane RS: с 280 „коня“ и 4 завиващи колела

12
сеп.
2017

Третото поколение на Renault Mégane RS дебютира с 280 конски сили и завиващи задни колела. През 2018 г. ще дойде и версията Trophy с 300 „коня“

Card image cap

В последния брой:

Архив >