AUTO BILD България / Hyundai разкри новата Elantra

Hyundai разкри новата Elantra


28
авг.
2018

Hyundai разпространи първите официални фотографии на фейслифта на Elantra. Сега моделът получава по-агресивен дизайн на предницата с триъгълни фарове и трапецовидна радиаторна решетка. „Ъпдейтнати“ са също бронята и интегрираните в нея светлини за мъгла. При поглед отстрани основната промяна е новият дизайн на алуминиевите джанти. Стоповете с LED-техника също са издържани в стилистиката на предната част.

Акцентите в интериора са новият волан, по-модерната инфоразвлекателна система и функцията за безжично зареждане на смартфон. В списъка с асистиращи системи вече влизат предупреждение срещу сблъсък с функция за автоматично спиране, система за следене на мъртвата зона, предупреждение за напускане на лентата и др. За задвижването ще се грижат 2-литров 4-цилиндров атмосферен бензинов мотор със 152 к.с., както и „турбиниран“ 1,4 със 128 к.с.

Още по темата

Card image cap
Открито удоволствие: Ferrari J50

15
юни
2017

Лятото дойде и едно от предимствата му е, че можем да караме кабриолети. Представяме ви най-интересните модели, които предстои да се появят на пазара до 2021 г.

Card image cap
VW Bulli T2: има живот и след смъртта!

12
окт.
2017

Съборено от буря дърво почти разполовява екземпляр от култовия модел VW Bulli. Дали „транспортьорът“ все още ще може да се движи? Проверете във видеоклипа!

Card image cap

В последния брой:

Архив >