AUTO BILD България / Hyundai разкри новата Elantra

Hyundai разкри новата Elantra


28
авг.
2018

Hyundai разпространи първите официални фотографии на фейслифта на Elantra. Сега моделът получава по-агресивен дизайн на предницата с триъгълни фарове и трапецовидна радиаторна решетка. „Ъпдейтнати“ са също бронята и интегрираните в нея светлини за мъгла. При поглед отстрани основната промяна е новият дизайн на алуминиевите джанти. Стоповете с LED-техника също са издържани в стилистиката на предната част.

Акцентите в интериора са новият волан, по-модерната инфоразвлекателна система и функцията за безжично зареждане на смартфон. В списъка с асистиращи системи вече влизат предупреждение срещу сблъсък с функция за автоматично спиране, система за следене на мъртвата зона, предупреждение за напускане на лентата и др. За задвижването ще се грижат 2-литров 4-цилиндров атмосферен бензинов мотор със 152 к.с., както и „турбиниран“ 1,4 със 128 к.с.

Още по темата

Card image cap
Водеща транспортна компания се преориентира към камиони на метан

25
окт.
2017

Jost Group сключи договор за доставка на 500 броя Iveco Stralis NP

Card image cap
Tesla готви компактния SUV Model Y

8
юни
2017

Шефът на Tesla Елън Мъск представи първия тийзър на Model Y. Очаква се компактният електрически SUV да бъде на пазара още през 2019 г.

Card image cap
VW изпраща Škoda в САЩ

8
юни
2016

Европейските автомобилни производители атакуват американския пазар. След Fiat и Alfa сега и продуктите на Skoda ще бъдат предлагани отвъд Океана

Card image cap
Opel на път към високоавтоматизирано управление

19
май
2017

Германският изследователски проектKo-HAF представи междинните резултати от дейността си

Card image cap
911 като излязло от ада

30
мар.
2016

Специалистите по фолиране на автомобили от Wrap Zone са поработили върху едно Porsche 911 GT3 RS. „Дрехите“ на Martini са покрити с голяма доза патина

Card image cap

В последния брой:

Архив >