Hyundai пуска спортна версия N Line на електрическата Kona

1701
2024

Hyundai Motor Europe прави своя най-продаван електрически автомобил да изглежда още по-спортен. Това ще бъде първият Hyundai на ток, който получава спортната N Line версия, разширявайки допълнително широката гама от опции за клиентите, които искат да преминат към изцяло електрическа мобилност.

KONA Electric N Line демонстрира спортен и динамичен дизайн, запазвайки впечатляващата динамика и пробег на автомобила. Клиентите, които ценят както стила, устойчивостта и най-доброто в класа вътрешно пространство, предлагано от модернизираната изцяло нова KONA – сега могат допълнително да персонализират най-продавания SUV на Hyundai.

Дизайнерски елементи, специфични за N Line оборудване

Основните характеристики на KONA Electric N Line включват уникални брони както отпред, така и отзад, стилни прагове и набор от специални 19-цолови джанти, предназначени да подчертаят спортния външен вид на модела. Екстериорът е допълнително украсен с изключителна емблема N Line, подчертаваща дръзкия външен вид на модела.

В кокпита KONA Electric N Line разполага със спортни седалки с лого N Line и червени контрастни шевове, създавайки завладяваща и динамична среда за водача. Допълнителни червени детайли на волана и арматурното табло допринасят за уникалната интериорна естетика на N Line. Фокусът е върху осигуряването на завладяващо шофиране без компромиси по отношение на комфорта и функционалността.

Основните акценти при N Line:

• По-агресивен спортен дизайн

• Специална EV N Line предна и задна броня

• Гланцови черни странични огледала

• Черен покрив в контрастен цвят (опция)

• Специален N Line волан

• N Line метални педали

• Черен таван

• 19-цолови алуминиеви джанти, изключителен N Line дизайн

• Седалки N Line с червени контрастни шевове

Производството на KONA Electric N Line е планирано за февруари 2024 година и се очаква моделът да се появи по европейските пътища през пролетта. Лансиращият цвят, Serenity White Pearl, в съчетание с покрива в контрастен цвят Abyss Black Pearl, поставя началото на изключително смело и стилно преживяване в електрическия SUV сегмент.

N Line версията вече е налична за всеки вариант на задвижване на изцяло новата KONA EV, трансформирайки KONA N Line в гъвкава и вълнуваща опция. Независимо дали избират двигател с вътрешно горене, хибрид или изцяло електрически, клиентите на Hyundai вече могат да се насладят на спортните и отличителни функции на N Line.

В България моделът се предлага от официалния дилър на Hyundai – Индустриал Комерс КО ЕАД.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин