Тест » Hyundai просто oтвява конкуренцията (ТЕСТ)

Hyundai просто oтвява конкуренцията (ТЕСТ)

2710
2021

HYUNDAI ПРОСТО НЕ СЕ СПИРА. Без значение дали се касае за новата марка Genesis или за електрическия Ioniq 5 с атрактивния дизайн – корейците оставят следи във всеки сегмент. Изцяло новият i20 N е типичен пример за това. По-големият i30 N се радва на изключителна симпатия, а с i20 Hyundai се представя успешно в световния рали шампионат. Така наточената версия на малкия автомобил в четириметровия клас се вписва идеално в гамата.

Hyundai се изправя срещу доста мощни конкуренти. Ford Fiesta ST традиционно е символ на удоволствие от шофирането в този клас, а във версия John Cooper Works Mini също е адски бързо. Има ли новакът от Корея шанс срещу доказалите се модели? i20 принципно е сред приятните явления в класа на малките коли, а във вариант N дизайнерите са го наточили още повече. С прагове и спойлери, всичко това в комбинация с типичния цвят N Performance Blue, както и с 18-цолови джанти. Всичко това, без да се прекалява, а съвсем хармонично. Направено е успешно, със стил!

Hyundai демонстрира любов към детайла. Цветът Performance Blue му отива чудесно, особено с червените акценти по бронята и по праговете.
Сини N-бутони за два профила на водача: двигател, управление, ESP и звук от ауспуха, които се настройват
1,6-литров 4-цилиндров мотор с 204 к.с. и 304 Нм. Ускорява мощно и звучи яко.
Добре оформени седалки с добра странична опора

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ