Hyundai показа новото Santa Fe

2605
2020

Hyundai пусна първи тийзър на следващото поколение Санта Фе. Най-новото поколение на емблематичния SUV на компанията ще се отличава с харизматичен външен дизайн, както и с актуализации на интериорния дизайн, осигуряващи премиум атмосфера и комфорт.

Изображението на тийзъра разкрива няколко нови дизайнерски черти, включително комбинираната предна решетка, съчетана с новите дневни светлини (DRL) като част от новата интегрирана архитектура. Широката решетка придава на новия Santa Fe смел характер, докато геометричният модел на решетката добавя
стереоскопичен аспект. Новият T-образен DRL завършва здравия характер и прави новия Santa Fe разпознаваем дори от разстояние.

Наред с други подобрения, Hyundai ще представи и нова електрифицирана задвижваща линия, включително хибридни и плъгин хибридни опции за първи път. В допълнение, новият Santa Fe ще бъде първият модел на Hyundai в Европа и първият Hyundai SUV в световен мащаб, базиран на изцяло новата платформа на Hyundai от
трето поколение. Новата платформа позволява значителни подобрения в ефективността, управлението и безопасността, както и електрифициране на задвижващите системи.

Новият Santa Fe ще бъде наличен в Европа от септември 2020 г. Повече информация ще бъде разкрита през следващите седмици.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин