Hyundai обнови i20 N Line

2302
2024

Hyundai Motor Europe обяви новия i20 N Line. С освежени дизайнерски елементи както отвътре, така и отвън, i20 N Line има за цел да подобри изживяването при шофиране със своя елегантен и модерен външен вид. Спортната линия на модела i20 влиза в производство през април тази година. Новият Hyundai i20 N Line може да се похвали с нови 17” алуминиеви джанти и актуализиран модел на предната радиаторна решетка.

Специфичните за N Line дизайнерски елементи на броните добавят отличителен щрих към външния вид на автомобила. Този модел предлага избор от девет цвята на купето, включително четири нови опции: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl и Lucid Lime Metallic.В интериора веднага се забелязва добавянето на многоцветнo амбиентно осветление, създаващо динамична атмосфера, която допълва спортния характер на автомобила.

Освен това, за да се осигури оптимална видимост и удобство за пътниците, интериорът е оборудван с LED светлини.Новият модел i20 N Line въплъщава характерните N-специфични дизайнерски елементи, прецизно изработени, за да повишат както изживяването при шофиране, така и визуалната привлекателност. Тези характеристики включват емблематичното лого N Line, украсяващо решетката на радиатора, подсилващо присъствието на автомобила на пътя. Купето притежава атмосфера, вдъхновена от моторните спортове, с акценти в поразително червено и метални покрития.

Ексклузивният N Line волан с перфорирана кожа и изключителни червени шевове, подобрява както динамичната естетика, така и захвата на водача. В допълнение е специално проектираният скоростен лост, включващ луксозни кожени елементи, смели червени акценти и изпъкващото лого N – визуалният център в купето.

Спортните педали, които са проектирани, за да не се пързаля крака на водача и контрастните шевове в целия интериор фино подчертават духа на N Line автомобил, а спортните седалки с достатъчно опора за врата и странични възглавници осигуряват както контрол, така и комфорт по време на шофиране.i20 N Line дава приоритет на стила, без да компрометира безопасността и свързаността, като предоставя цялостен пакет за безопасност с първокласни функции за свързване, включително асистент за избягване на челен сблъсък (FCA) и асистент за следване на лентата (LFA) за повишена безопасност.

Допълнителни системи за безопасност като асистент за паркиране (PA) и асистент за избягване на сблъсък в мъртва зона (BCA) предлагат допълнителна увереност. Базираният на навигация интелигентен круиз контрол (NSCC) регулира скоростта за по-безопасно шофиране по магистрала. Подобно на стандартните модели i20, най-новият вариант на i20 N Line може да се похвали с идентични подобрения, включително свеж дизайн на лого, USB тип C, второ поколение eCall, базирано на 4G мрежата, и актуализации на карти по въздуха (OTA).i-гамата от Hyundai, включително i10, i20 и i30, е популярен избор на клиентите в Европа, заради надежността, сигурността и практичността, която предлага. С непрекъснати подобрения, като добавянето на новия пакет N Line, i-гамата еволюира, за да включи в себе си елементи на динамичен дизайн, най-модерни опции за свързване, достъпност и комфорт. В България моделът се предлага от официалния вносител на Hyundai – Индустриал Комерс КО ЕАД и се очаква през втората половина на 2024 година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин