Hyundai дава екобонус 14 000 лв. при покупка на нов електрически IONIQ 5 или IONIQ 6

3005
2024

От официалния дистрибутор на Hyundai за България – Индустриал Комерс КО – обявиха екобонус в размер на 14 000 лв. с ДДС при закупуване на нов електрически автомобил IONIQ 5 или IONIQ 6. Тази стъпка е част от ангажимента на Hyundai към бъдеща устойчива мобилност и подкрепата за по-чисто и зелено бъдеще.

И двата модела, IONIQ 5 и IONIQ 6, са носители на престижни награди за Световен автомобил на годината, подчертавайки техните изключителни качества и иновации. Освен това, IONIQ 6 спечели и наградата за Електромобил на годината в България, утвърждавайки се като предпочитан избор за потребителите, търсещи екологични и високоефективни автомобили.

IONIQ 6 се предлага с различен набор от тягови мотори и батерии, които отговарят на нуждите на всеки клиент. По-мощната батерия с капацитет 77,4 кВтч може да се комбинира със задвижване на задните колела или задвижване на всички колела. При модела със задно предаване цената стартира от 98 900 лв, а ако изберете комбинация с 53 кВтч батерия, IONIQ 6 може да е ваш срещу 90 900 лв.

Срещу 93 990 лв с ДДС феновете на марката могат да се наслаждават на футуристичния дизайн, внедрени последни технологии и голямото вътрешно пространство на IONIQ 5.

Освен еко бонуса от 14 000 лв., закупуването на електромобил IONIQ 5 или IONIQ 6 крие и множество други предимства. Електромобилите имат ниски експлоатационни разходи, тъй като са значително по-евтини за зареждане в сравнение с бензиновите и дизеловите автомобили и предлагат екологично чиста мобилност, защото не отделят вредни емисии в атмосферата, допринасяйки за по-чист въздух и по-здравословна околна среда. В някои градове EV-тата ползват безплатно зоните за платено паркиране.

Чрез фокуса си върху екологични решения, Hyundai затвърждава позицията си на лидер в устойчивата мобилност, насърчавайки клиентите си да направят отговорен избор и да се включат в глобалните усилия за опазване на планетата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин