Hymer Grand Canyon S CrossOver: кемпер за пътешествие до края на света!

2206
2022

Най-хубавите кътчета са най-тайните, далеч от големите тълпи и комерсиализацията. Ако мислите по този начин и си падате по кемпери, значи къмпинг бусът Hymer Grand Canyon S CrossOver за вас ще бъде превозно средство мечта. „Приключенецът“ използва базата на Меrcedes Sprinter с повишен клиренс, перманентно 4х4 задвижване, 16-цолови all-terrain гуми и електронни блокажи на диференциалите: на практика всичко, което ви трябва, за да отидете там, където сърцето ви пожелае.

Светлите тонове и качествените материали създават невероятна атмосфера в жилищния отсек

Освен това от Hymer твърдят, че Grand Canyon S CrossOver разполага и с всичко необходимо, за да ви позволи да прекарате до 10 дни без нужда от каквато и да било инфраструктура (в зависимост от модификацията). При това без да ви лиши от комфорт и приятно усещане в интериора, където доминира светло дърво, а всеки детайл впечатлява с високото качество, характерно за германския производител на кемпери. Превърнатият в дом на колела Sprinter разполага с икономично дизелово отопление с бойлер и мощност 6 кВт – така че вътре да се чувствате уютно дори ако през зимата решите да нощувате на надморска височина над 1500 м. Интелигентно проектираният интериор разполага с огромен брой отделения за съхранение на вещи, а спалнята създава перфектните предпоставки за спокоен нощен сън благодарение на рамка с пружини и матрак със студена пяна. По желание на клиента седалките от кабината, които могат да се завъртят и интегрират в жилищната зона, могат да бъдат поръчани и с кожена тапицерия.

Шефът на HYMER – Bulgariа, д-р Ники Иванчев (54), вижда в Hymer икона, като продава лично новите модели

Освен че е перфектна база за офроуд представянето, като премиум бус Sprinter очарова и с модерни технологии. Сред тях са фино превключващата автоматична скоростна кутия 9G-Tronic, инфо-развлекателната система MBUX, мощни LED-фарове, както и интелигентни асистиращи системи за безопасност като разпознаване на пътни знаци, асистент за следене на лентата, функция за автоматично спиране и др.

Но вероятно ако си падате по шофирането на офроуд, веднага ще започнете да се чудите какво ще се случи с посудата ви при якото разтърсване, което е неизбежно при каране по черни (или липсващи) пътища. Спокойно – от Hymer са помислили и за това, като са предвидили специални гумени мрежи под шкафовете вместо отворените отделения. В кухненската зона ни посреща хладилник с обем 90 литра. За осигуряването на електрическа енергия се грижи пакетът с батерии.

Спалнята разполага с пружини и матрак със студена пяна
Офроуд гумите са основна предпоставка за доброто представяне извън пътя

Той се състои от две литиеви батерии и инвертор. Соларни панели на покрива разполагат с капацитет 2х90 вата. В стандартното си изпълнение Grand Canyon S осигурява място за спане на двама души – но ако поръчате вдигащия се нагоре покрив, къмпинг бусът може да приюти и още двама търсачи на приключения.Само в „Холидей Мобайл“

Големият клиренс отваря допълнителни спални места… ако не ви е страх от мечки
Под отварящия се покрив на къмпинг буса има още две спални места

Само при официалния представител на Hymer за България – „Холидей Мобайл“ ЕООД, ще можете да видите на живо Grand Canyons S CrossOver. Той е на разположение в „Кемпер център Hymer Bulgaria“ – най-големия и най-стар център за продажба на нови кемпери в България с 30-годишна история. Само там клиентите имат възможност да видят на живо най-новите модели на германския премиум производител на ваканционни превозни средства. Освен продажба на най-новите модели Hymer „Кемпер център Hymer Bulgaria“ предлага и нови кемпери под наем.

За повече информация: https://holiday-mobile.com/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин