Hymer B-клас MasterLine 880: Maybach-ът на кемперите

2701
2022

С Hymermobil B-клас MasterLine в изпълненията 780 и 790 Hymer постави нови стандарти в премиум класа на интегрираните кемпери. Изтънченият модел разполага с модерна надстройка и висококачествено оборудване, комбинирано с уникални дизайнерски акценти. A в лицето на B-ML 880 компанията представи нещо още по-специално: с внушителна дължина от 8,89 метра (!) и ширина 2,35 метра това е първият 3-осен кемпер на SLC шаси от Hymer. Размерът на автомобила осигурява усещане за разточително пространство без компромиси по отношение на комфорта благодарение на двете оси отзад.

Без значение дали ще четете книга преди лягане, или ще се наслаждавате на звездното небе през панорамния люк, в спалния отсек ще се чувствате по-добре отколкото в луксозен хотел

В интериора пътешествениците могат да се възползват от щедро пространство за багаж и съхранение на различни вещи. Изнесената назад врата осигурява достъп до пространството между дневната и кухнята, а непосредствено зад въртящите се кресла за шофьора и пътника до него е разположен ъглов диван, с 30 сантиметра по-голям отколкото при предшествениците 780 и 790. Благодарение на по-широката работна повърхност на ъгловата кухня с висококачествен минерален (!) плот готвачите могат да се развихрят с подготовка на кухня на местна почва. До печката може да бъде разположена кафе машина.

Големият брой асистиращи системи в помощ на водача прави огромния кемпер изключително сигурен

B-ML I 880 разполага с цели два гардероба. Единият – в „хола“ – може да бъде използван за якета/палта (т.е. за дрехите за излизане), а във втория, който е по-голям и с двойни врати, ще можете да разположите останалите дрехи. Банята впечатлява с разпределението си: новият умивалник, комбиниран с шкаф с огледало и с вградено осветление, е разположен в отделна ниша до душа и използва врати от стъкло. Така се отваря повече място в хигиенно-санитарния възел, който има дори отоплително тяло за мокрите кърпи, както и допълнителен прозорец.

Огледалата и големите остъклени повърхности създават усещане за още повече простор

Версията 880 разполага с две удобни единични легла в задната част, които са дълги повече от 2 метра и широки почти 90 сантиметра. Под всяко легло има шкаф за дрехи. За още по-приятна атмосфера е интегрирано скрито осветление на няколко нива. Освен това цялото осветление в кемпера може да се управлява от централен панел. Дори „дългучи“ с височина 1,98 метра няма да удрят главите си благодарение на интелигентната конструкция.

Oсвен изключително качествен интериорът е изискан и светъл

Първият модел в портфолиото на Hymer с двойна задна ос на шаси SLC е дълъг почти девет метра, но въпреки това успява да постигне допустимо общо тегло до 5,5 тона с огромни запаси от полезен товар. За база е използван Mercedes-Benz Sprinter с мощен дизелов двигател, развиващ 177 к.с. – който по желание на клиента може да бъде комбиниран с 9-степенна автоматична скоростна кутия (серийната е 6-степенна ръчна). Асистиращи системи като активен спирачен асистент или активен темпомат с поддържане на дистанцията DISTRONIC също осигуряват изключително високо ниво на безопасност. 

Банята разполага с отделна ниша за мивката, благодарение на което тоалетната е по-широка

Само в „Холидей Мобайл“
Само при официалния представител на Hymer за България – „Холидей Мобайл“ ЕООД, ще можете да видите на живо мегакемпера MasterLine I 890. Той е на разположение в „Кемпер център Hymer Bulgaria“ – най-големия и най-стар център за продажба на нови кемпери в България с 30-годишна история. Само там клиентите имат възможност да видят на живо най-новите модели на германския премиум производител на ваканционни превозни средства. Освен продажба на най-новите модели Hymer „Кемпер център Hymer Bulgaria“ предлага и нови кемпери под наем.
За повече информация: https://holiday-mobile.com/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин