Hummer H1 Offroad Camper предлага уют като вкъщи

2707
2022

Включително с душ и куинсайз-легло

В моимента на пазара определено не липсват чистонови кемпери, каравани мобилни домове на колела. Ако човек обаче мисли малко нестандартно, то може да намери решение и в по-стар автомобил с добро преоборудване. Особено, ако това готино решение е луксозно изпълено във вътрешното пространство. Представяме ви Wolf Rigs Patton, кемпер на базата на Hummer H1.

Американците са превърнали класическия Hummer H1 в чудовищен офроуд-кемпер, оборудван с куйнсайз-легло (1,52 метра широчина), просторна душ-кабина и много други екстри.

Автомобилът е с алуминиеви рама и каросерия. Задната част се отваря и в нея има много място за различни инструменти, стълба, резервна гума и газова бутилка.

Засега няма информация относно задвижването на Patton – автомобилът е прототип. Все пак кемперът на Hummer разполага с клиренс от 40 сантиметра.

Отвътре автомобилът за свободно време предлага немалък лукс и различни комфортни екстри, каквито очакваме в автомобил от по-висок клас. Душ-кабината е разположена в задната част на автомобила, а прибиращата се тоалетна е интересно решение. Тя изчезва в стената и отваря още място за душа.

Wolf Rigs са разположили двойното легло в предната част, над седалките на Hummer. Над него има стъклен покрив, през който можете да гледате звездите. Има достатъчно пространство за главите на пасажерите, осветление на тавана и различни прозорци. Мястото на водача, „спалнята” и дневната са разположени на три различни нива.

Кемперът разполага с L-образна лаундж-зона в предната част. Също така на разположение са работни повърхности от двете страни. Едната е приютила печка, а другата – мивката. Под работните плотове има място за съхранение, както и вляво и вдясно от банята.

Както вече споменахме, засега Hummer H1 с надстройка на кемпер е само единична бройка, но ако се стигне до серийно производство, основателят на фирмата  Риид Гердес обещава най-доброто офроуд-возило на света.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин