„Hoonigans“ с емоционалeн клип в памет на Кен Блок (ВИДЕО)

1901
2023

Дълго време около The Hoonigans беше много тихо. Служителите в компанията на покойната рали легенда Кен Блок мълчаха, плачеха и скърбяха, след като Блок загина при инцидент с моторна шейна на 2 януари т.г.

Всеки тъгува по различен начин. Дъщерята на Блок Лия например се сбогува с баща си с емоционален пост в Instagram. Екипът около съоснователя на компанията Брайън Ското пък е подготвил емоционално видео в памет на Блок. Щракнете тук, за да го изгледате!

Дълбок траур сред Hoonigans

„Иска ми се да знаем какво да кажем, но не знаем. Прекарахме последните две седмици в сбогуване със скъп приятел, ментор“, разкрива Ското. „Събираме се за първи път и се чудим как да продължим.“

В близо 11-минутно видео Ското и екипът му изразяват тъгата си заради смъртта на Кен Блок, но през повечето време сякаш празнуват успехите и радостите в живота му. В продължение на шест минути кадрите представят Блок като спортист, пилот, шоумен, предприемач и преди всичко – като баща.

Екипът на „Hoonigans“ скърби за смъртта на рали легендата Кен Блок.

Ското и колегите му изказват специални благодарности на феновете за огромния брой съобщения и подкрепата, която са оказали. Ското все още не оповестява конкретна информация за евентуалната организация на събитие в памет на Кен. Вероятно такава ще бъде изнесена през февруари.

„Искаме да ви помолим за търпение, защото всички тук скърбят и за всички беше трудно да се върнат на работа и да се съсредоточат. Така че, за съжаление, ще има закъснения. Но ви благодарим за всичко“, казва Ското. „Hoonigans“ също така разкриват в емоционалното видео, че е основана фондация (43 Institute) на името на Кен Блок.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин