Новини » Honda NSX (2019): фейслифт за суперспортиста

Honda NSX (2019): фейслифт за суперспортиста

2508
2018

Страхотен автомобил, който можете да срещнете рядко в Европа: сега от Honda направиха фейслифт на хибридния спортист. Целта е да го направят по-атрактивен

В унисон с новия оранжев лак с перлен ефект се предлагат оранжеви спирачни апарати и опционални керамични спирачни дискове. Хромираната повърхност на горната част на радиаторната решетка подожда цветово на каросерията, докато елементите  предната и задната брони са в черен цвят. Във вътрешното пространство клиентите могат да поръчат червена кожена тапицерия за седалките. По-големите стабилизатори увеличават здравината с 26 процента отпред и с 19 отзад. От Honda са направили нова настройка на окачването и на управлението. Освен това е усъвършенстван и софтуера за управление на така наречената „Sport Hybrid SH-AWD“, както и са подобрени електрическото сервоуправление, електронната програма за стабилност и активните амортисьори. В най-меката си настройка амортисьорите предлагат много комфортно возене, докато в най-стегната настройка ще карате безпроблемно на пистата с висока скорост.

За моделната година 2019 Honda NSX е оборудвана стандартно с гуми Continental SportContactTM 6 High-Performance.

Honda също така обещава за версия за 2019 на NSX по-голяма стабилност и по-добър контрол чрез педала на газта в граничната зона на пистата. Така на пистатата в Сузука NSX е направила по-бърза с 2 секунди обиколка.

Към ъпдейтите на задвижването спадат модифицирани впръсквателни клапани, подобрена топлоустойчивост на турбокомпресора, както и нов филтър за твърди частици, който гарантира спазването на норма за вредни емисии  Euro 6d-Temp. Производството на фейслифта на Honda NSX стартира през този месец, а първите доставки ще бъдат осъществени в края на годината. Цената на модела досега бе 360 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ