Honda NSX като кемпер!


2
юни
2020

Хоби-майстор е монтирал на своята Honda NSX палатка на покрива и обикаля с „кемпера“ Щатите. Сега идеята става още шантава!

Изглежда доста налудничаво: този американец е искал да превърне своята Honda NSX в кемпер. Затова хоби-майсторът, който в instagram се нарича „Chris Cut“ е монтирал в задницата на продавания спортен модел на Honda Acura палатка за покрив!

Резултатът е впечатляващ, като не само заради дългото пътешествие, но и от страх да не повреди калниците, пътешественикът не искал да спи върху покрива на NSX-кемпера. Решението на този проблем е още по-шантаво от палатката!

Ремарке за NSX като място за нощуване

Страхът, че ще повреди автомобила, е основателен: употребяваните модели Honda NSX в добро състояние са скъпи – нерядко над 200 000 лв. За да не повреди съкровището си, Chris Cut си купил втора каросерия на NSX. От нея направил ремарке, което носи палатката. Естествено на света отдавна съществуват ремаркета, направени от част от каросерията на автомобил! Едва ли обаче някой е чувал за спортен автомобил с ремарке, направено от същия модел спортен автомобил с палатка за покрива. Определено светът още не е виждал такова нещо! Не е ясно, обаче как ще бъде преработено ремаркето. Тази преработка определено ще спечели първото място за най-як кемпер!

Още по темата