Honda Clarity: на ток, на водород и като Plug-in хибрид

Двете нови попълнения се присъединяват към гамата на Clarity. Така Honda ще предложи избор за седан от средния клас с три възможни опции за електрическо задвижване


11
мар.
2017

Новите Honda Clarity Plug-in Hybrid и Honda Clarity Electric ще отбележат световния си дебют на автомобилния салон в Ню Йорк, който започва от 14 април. Така високотехнологичният спортен и просторен седан от средния клас ще бъде първият сериен модел, от чиято гама купувачите ще могат да избират между цели три вида алтернативно задвижване – с горивнa клеткa, с електрическа батерия или Plug-in хибрид.

Clarity е част от стратегическия план на марката, според който до 2025 г. близо две трети от глобалните й продажби ще бъдат съставена от електромобили. Clarity се отличава със стилен спортен дизайн и просторен интериор, в който са използвани екологични материали. Той е приятен за шофиране, тих и динамичен. Освен това в обзавеждането му са включени технологии като Display Audio с Android Auto и Apple CarPlay, а системата за безопасност Honda Sensing е част от стандартното обзавеждане.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин