Honda представи новите CRF450R и CRF450RX

Кросовите мотоциклети са с еднакви двигатели и шасита

1108
2016

Honda обяви подробности за две значими нови попълнения в света на състезателния офроуд – напълно променения кросов мотоциклет CRF450R и новия ендуро-състезател CRF450RX.

CRF450R бе подложен на сериозни промени за 2017 г. под мотото ‘Absolute Holeshot’ (хоулшот – термин от мотокроса и ендуро-шампионатите, за този, който пръв вземе преднина). Този мотоциклет има репутацията на най-маневрения в сегмента на 450-кубиковите кросови мотоциклети, позволяващ на ездача да оползотвори всяка трошица от мощността по най-добрия начин. За 2017-а моделна година мотоциклетът бе подложен на пълен редизайн за по-добри показатели и по-богато оборудване.

Вдъхновените от HRC двигатели са с 11% увеличена крайна мощност и с по-голям въртящ момент в по-широк диапазон и особено при ниски обороти. Новата рама с по-нисък център на тежестта и променената геометрия осигуряват изключителна тяга на задното колело и още по-добра маневреност. Електрическият стартер е наличен като опция . Новата CRF450RX е с по-голям резервоар, 18-цолово задно колело, странична стойка („пачи крак“), електрически стартер, променено окачване и оптимизирана работа на двигателя.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин