Honda представи новата си серия ATV-та


5
юли
2018

ATV-машините на Honda от серията TRX бяха представени официално за първи път у нас. Многоцеливите четириколесни на японската марка празнуват 20-годишнината от старта на производството им в САЩ – и именно поради тази причина официалният вносител избра 4 юли и американски рок за официалното им представяне пред широката публика.

„Honda е световноизвестен и доказал се с времето производител на широка и разнообразна гама от двигатели, скутери, мотопеди и мотоциклети, автомобили и самолети. Добре познатите ни АТВ-та (ATVs) модели се произвеждат в заводите на Honda в Южна Каролина, САЩ. През юли 2018 се навършват точно 20 години от началото на производството във фабриките в Южна Каролина, затова ние от Бултрако АД решихме да отчетем събитието“, поясни Лъчезар Буюклийски, бранд мениджър на мотоциклетите Honda. „Датата не е избрана случайно: 4 юли е обявен за Ден на независимостта, национален празник на САЩ. А какво може да даде по-голяма независимост, и да реши проблемите с абсолютната мобилност по-добре от едно ATV?“, додаде още той.

Моделите на Honda са перфектното решение за всичко това. Гамата TRX се предлага с двигатели от 250 до 680 куб. см, с автоматични и механични предавателни кутии, със задвижване 2х4 или 4х4, независимо задно окачване, серво, и др. екстри. Освен това те са компактни, екологични и функционални, така че гамата на TRX може да удовлетвори желанията на клиентите и да бъде незаменим помощник както в забавленията, така и верен партньор на селскостопанския производител. Годишно във фабриката в Южна Каролина се произвеждат по 100 000 ATV-та. Цените за България стартират от 11 999 лева за TRX 250 TM.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >