Honda подкрепя мото-училището на Sofia Riders


31
авг.
2018

Най-голямата мотоциклетна организация в България, Sofia Riders, ви кани на първото издание на мото-училище за безопасност – Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът Sofia Ring Mall.

Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно управление, за значимостта на екипировката, за реакция при инцидент и др. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 часа, а най-добрите ще получат много и разнообразни награди от Honda, както и талон за 30% отстъпка за годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влиза и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България. Броят на потвърдилите участие до момента е над 150.

Още по темата

Card image cap
Знойни мадами и яки мотоциклети на Moto Expo 2017

25
мар.
2017

Цели 10 дена ще продължи изложението за мотоциклети в столичния Sofia Ring Mall. AUTO BILD България подбра за вас акцентите!

Card image cap
Свeтовният шампион по мотокрос Димитър Рангелов навърши 60

9
май
2017

Отбелязва юбилея с премиера на биографичен роман

Card image cap
Hesketh Sonnet: с 2 цилиндъра и работен обем 2 л!

21
февр.
2017

Само истински мъж може да има смелост да постави такова чудовище между краката си...

Card image cap

В последния брой:

Архив >