Honda подкрепя мото-училището на Sofia Riders


31
авг.
2018

Най-голямата мотоциклетна организация в България, Sofia Riders, ви кани на първото издание на мото-училище за безопасност – Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът Sofia Ring Mall.

Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно управление, за значимостта на екипировката, за реакция при инцидент и др. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 часа, а най-добрите ще получат много и разнообразни награди от Honda, както и талон за 30% отстъпка за годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влиза и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България. Броят на потвърдилите участие до момента е над 150.

Още по темата

Card image cap
Bridgestone се завръща на Световния шампионат по мотоциклетизъм!

10
февр.
2017

Компанията става доставчик на гуми за два отбора на Световното първенство по издръжливост на Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM)

Card image cap
Бунтовникът Harley-Davidson

16
февр.
2018

Как се облича един непокорен дух?

Card image cap

В последния брой:

Архив >