Мотоциклети » Honda обнови Gold Wing

Honda обнови Gold Wing

2809
2022

Нови цветове и система за мониторинг на налягането в гумите, наред с още други технически подобрения въвежда от 2023-а моделна година Honda във флагманите си GL1800 Gold Wing и GL1800 Gold Wing Tour. Първият вече ще се предлага и в Iridium Gray Metallic / Mat Pearl Morion Black, съчетани с червени капаци на двигателя. GL1800 Gold Wing Tour вече може да бъде поръчван в цвят черен графит Graphite Black с кафяви капаци на двигателя, както и в металика Beta Silver Metallic/Iridium Gray Metallic. Опцията Graphite Black на версията Tour ще може да бъде съчетана и с механична трансмисия, докато класическият Gold Wing остава само с автоматика DCT от трето поколение. Новост и при двата вариант е системата за мониторинг на налягането в гумите TPMS.

Актуализации на модела: Gold Wing – основополагащият туристически флагман на Honda – напълно се прероди през 18YM с радикално намаляване на масата, обновено предно окачване и напълно нов шестцилиндров двигател. Статутът му на флагман на новите технологии е утвърден с авангардни функции, включително 7-степенна трансмисия с два съединителя (DCT), 7-инчов TFT екран, навигация с жирокомпас, Apple CarPlay™, Android Auto™, електронен екран, Smart Key, 4 режима на каране и асистент за потегляне по наклон.

23YM HONDA GOLD WING

За 23-а моделна година той получава нова система за следене на налягането в гумите (TPMS) и нова зашеметяваща цветова гама.

Линиите на Gold Wing излъчват усъвършенстван, атлетичен дух. Уникалният силует е допълнен от шаси и двигател с огромен динамичен потенциал и първокласни материали. „Лицето“ му е дръзко наклонено напред и в комбинация с компактните пропорции на обтекателя излъчва динамика.

7-инчовият пълноцветен TFT дисплей с течни кристали предоставя цялата информация за аудио и навигационните системи, както и режимите на каране и настройката на окачването. Информацията се показва в диференцирани сегменти в много функционален ред, така че ездачът да може да получи всички необходими данни с минимално движение на очите.

23YM HONDA GOLD WING TOUR

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин