Honda – най-търсената автомобилна марка за САЩ

Японският бранд успява да събуди у потребителите на Google по-голям интерес в сравнение с Mercedes-Benz и Tesla


28
дек.
2016

В САЩ Honda е най-търсеният посредством Google автомобилен бранд. Японската марка успява да остави зад себе си Mercedes-Benz, Tesla и                Lamborghini. Петата позиция в класацията е за Volvo, a първи от старите американски производители е Ford (6-o място). Топ 10 допълват Jaguar, Bentley, Maserati и Rolls-Royce. Интересът към Honda се дължи най-вече на CR-V, както и на друг SUV – Pilot (не се предлава в Европа). Потребителите на търсачката са искали също информация за Civic, Accord и HR-V от моделна година 2017. Сред електромобилите най-голям интерес е предизвикал Tesla Model 3, който тепърва трябва да излезе.

Още по темата

Card image cap
Поглед назад в бъдещето: The classic Mini Electric.

30
мар.
2018

На New York International Auto Show 2018 MINI представя един особен експонат: вариант на класическия малък автомобил с чисто електрическо задвижване, който предлага радост от шофирането при нулеви локални емисии в стила на традиционната британска марка.

Card image cap
Bridgestone на IAA Cars 2017

8
сеп.
2017

Bridgestone, най-голямата компания за гуми в света, се завръща за IAA Cars 2017 във Франкфурт, Германия, от 12 до 24 септември, с вълнуващи новини и впечатляващо представяне на последните ни иновации.

Card image cap

В последния брой:

Архив >