Honda започва производство на новия X-ADV

Honda Motor Europe обяви, че започва производството на новия модел мотоциклет, който ще бъде при дилърите за продажба през 2017 г.


16
сеп.
2016

За новата „порода“ машина се говореше отдавна, но сега вече е официално потвърдено. Мотоциклетът е базиран на концепцията City Adventure, която бе показана през 2015 г. на изложението EICMA в Милано. X-ADV съчетава духа на приключението с отличното изпълнение, даващо практичност при движение в града или при пътувания на дълъг път през уикенда.

Характеристиките на X-ADV включват изправено положение на водача при езда, което му осигурява отлична видимост, и дълъг ход на окачването, за да може машината да се справи с различни тежки пътни условия и настилки. В същото време X-ADV предлага практичност с 5-степенно регулируемо предно стъкло и пространство за съхранение на каска за офроуд.

X-ADV продължава дългогодишната традиция на Honda за създаването на продукти, които подобряват и обогатяват начина на живот на своите клиенти. В съответствие с иновативната си концепция, X-ADV ще бъде стандартно с трансмисия с два съединителя.

Още по темата

Card image cap
Expert и за по-груби задачи

8
юни
2016

Peugeot конструира лекотоварния си модел на нова платформа: сега Expert се управлява почти като малък автомобил. Първите ни впечатления!

Card image cap

В последния брой:

Архив >