Hofele G-клас или Maybach?

2712
2020

„Врати за самоубийци“, лак на Rolls-Royce, кожа на Bugatti Veyron: Hofele са оборудвали луксозния G-клас с името „Ultimate HG“ само с най-финото и най-доброто!

Като луксозен модел Mercedes G-клас в днешно време е не по-малко любим, както и практичен като спътник за офроуд. От актуалния G-клас (засега) няма единствено Maybach версия. Това, което Mercedes все още не предлагат, може да бъде открито при Hofele. Тяхната „Ultimate HG“ е смесица от всъдеход и луксозна лимузина – напълно заслужава логото на Maybach.

Най-впечатляващата промяна са така наречените Coach Doors, или познати също така като „врати за самоубийци“. Те се отварят под ъгъл от 90 градуса и позволяват заедно с вадещите се стъпала изключително удобно качване на задните седалки.

Отделни седалки с функция за масаж

Отзад ви очакват две електрически регулиращи се седалки с функция отопление, вентилация и масаж. Управлението става посредством дисплей между двете седалки, чрез който можете да управлявате и инфотейнмънт системата.  Цялото вътрешно пространство е тапицирано с алкантара и кожа, каквато можете да откриете и в интериора на Buggati Veyron. Подът на багажника е облагороден с пиано лак и алуминиеви елементи, като ще е почти жалко да транспортирате в него по-груби неща.

Лакове от Rolls-Royce и Range Rover

По примера на Maybach, Hofele също залага при този G-клас на боядисана в два цвята каросерия. Сивото е от Range Rover, а черното – от асортимента на Rolls-Royce. Хромираната радиаторна решетка с вертикални елементи също напомня на моделите на луксозната марка на Mercedes. Освен това Ultimate HG разполага с нова предна броня, преминаваща по цялата дължина хромирана лайстна на нивото на дръжките на вратите и по-широки карбонови калници. Собствените джанти на тунинг-специалистите с 23-цолови джанти придават завършек на цялата преработка. Два LED-прожектора на покрива допълват фаровете. От Hofele посочват цени при запитване. Като база за тунинга служат по избор или G 500 с 422 к.с. или разполагащият с 585 к.с. G 63 AMG. Техните базови цени стартират от 225 000 лв. за G 500, респективно 308 000 лв. за AMG.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин