High Five: Audi RS 3 с регулиращи се пружини от H&R

2309
2018

Впечатляващ саунд, над 400 к.с. и редови 5-цилиндров двигател: това са характерните белези на Audi RS 3. С разработените специално за модела регулиращи се пружини, тунинг-специалистите от H&R са дали допълнителна доза динамика на компактния, спортен седан. Естествено и външният вид на автомобила се възползва от подобренията.

Настроените специално за окачването на RS 3, регулиращите се системи от пружини смъкват каросерията на модела от Инголщадт с от 10 до 30 милиметра на всяка от осите. Въпреки това серийните амортисьори остават на борда, независимо, дали колата разполага с конвенционалното окачване или с адаптивното. Благодарение на смъкването на центъра на тежестта, автомобилът е с още по-добро поведение в завои, като също така почти не се накланя в завоите. Трябва да споменем, че пружините на H&R не променят комфорта на возене на автомобила на Audi.

За още повече индивидуалност хората от H&R препоръчват увеличенията на следата „Trak+“, предлагащи в размери от 16 до 30 милиметра на ос.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин