High Five: Audi RS 3 с регулиращи се пружини от H&R


23
сеп.
2018

Впечатляващ саунд, над 400 к.с. и редови 5-цилиндров двигател: това са характерните белези на Audi RS 3. С разработените специално за модела регулиращи се пружини, тунинг-специалистите от H&R са дали допълнителна доза динамика на компактния, спортен седан. Естествено и външният вид на автомобила се възползва от подобренията.

Настроените специално за окачването на RS 3, регулиращите се системи от пружини смъкват каросерията на модела от Инголщадт с от 10 до 30 милиметра на всяка от осите. Въпреки това серийните амортисьори остават на борда, независимо, дали колата разполага с конвенционалното окачване или с адаптивното. Благодарение на смъкването на центъра на тежестта, автомобилът е с още по-добро поведение в завои, като също така почти не се накланя в завоите. Трябва да споменем, че пружините на H&R не променят комфорта на возене на автомобила на Audi.

За още повече индивидуалност хората от H&R препоръчват увеличенията на следата „Trak+“, предлагащи в размери от 16 до 30 милиметра на ос.

 

Още по темата

Card image cap
Saab със сърце от Viper

30
окт.
2017

Шведски тунери са взели десетцилиндровия двигател от Dodge Viper и са го сложили под капака на Saab 9-3 SportCombi. Сега комбито има 600 к.с.!

Card image cap
Наточена Ibiza

17
февр.
2018

Card image cap
Мръсната дузина – Audi RS 6 на Abt Sportsline

11
окт.
2016

735 к.с. в тежащото над 2 тона Audi RS 6 на Abt Sportsline. Изисканото комби струва над 400 000 лева и от него ще бъдат произведени само 12 екземпляра. Първите ни впечатления!

Card image cap

В последния брой:

Архив >