Hertz Leasе и Alphabet обединяват сили за българския пазар на лизингови автомобили


12
дек.
2018

Аутотехника ООД /Autohellas Group, водеща компания в областта на оперативния лизинг на българския пазар, сключва стратегическо партньорско споразумение с Alphabet, като ексклузивен партньор за Гърция, Кипър, България и Хърватия. Alphabet присъства в 28 страни по целият свят и е една от най-големите международни лизингови компании. Това сътрудничество е ценно допълнение към портфолиото на Аутотехника ООД /Autohellas Group, тъй като осигурява достъп и възможности за бизнес с допълнителни международни партньори.

Аутотехника ООД /Autohellas Group, компания с многогодишен опит в областта на оперативният лизинг се отличава с модерни възможности и концепции за ремонт и поддръжка на автомобили. Alphabet оценява натрупаното от Autohellas ноу-хау и присъствието й в осем страни, представяйки международната марка Hertz и стартира ексклузивно сътрудничество. Това взаимодействие дава на Alphabet достъп до нововъзникващите пазари на Балканите и Кипър, като в същото време подсигурява на техните международни клиенти конкурентни продукти и услуги с гаранциията на Autohellas Group.

Водещата лизингова компания на световния пазар

Alphabet е с централно управление в Мюнхен, Германия, като днес е представена в 28 страни. Компанията е регистрирана през 1997 като част от групата BMW и има значителен опит в международното корпоративно управление на автопарк и лизинг.

Портфолиото й включва консултантски услуги, финанси и интелигентни продукти и услуги за управление на фирмени автопаркове. Alphabet трябва напълно да адаптира продуктите и услугите си към нуждите и изискванията на своите клиенти. Понастоящем Alphabet управлява портфолио от над 680 000 автомобила и лекотоварни превозни средства под наем от всички марки и заема четвърто място на глобалния пазар.

„Обединяването на силите с цел осигуряване на най-подходящите и гъвкави решения за мобилност на международните корпоративни клиенти е логична и ориентирана към бъдещето стъпка за Autohellas“, каза Димитриос Мангиорос, заместник-управител на Autohellas.

Ричард Скуулинг, главен търговски директор на Alphabet International се съгласява, че: „Цялостния подход на Autohellas, съчетаващ класически лизингови подходи комбинирани с практически опит, съответства на мисията на Alphabet да гарантира удовлетворение на клиентите и да помогне на компаниите да постигнат своите цели чрез прилагане на правилното съчетание на продукти и услуги.“

Още по темата

Card image cap
Новият PEUGEOT 2008, компактният SUV на марката

18
февр.
2016

PEUGEOT 2008 стъпи на ринга през 2013 година със силни аргументи. Клиентите особено оцениха неговата елегантност и динамика. Той се радва на непрекъснат растеж в продажбите с производство на над 500 000 автомобила в цял свят. В Европа този успех се илюстрира с място на подиума в сегмента, твърдо установено от пускането му на пазара.

Card image cap
Летните гуми на Continental са на върха в тестовете на ADAC

14
мар.
2016

Летните премиум гуми на Continental оглавиха официалните тестове на германските, австрийски и швейцарски автомобилни клубове ADAC, ÖAMTC и TCS. ContiSportContact 5 с размер 225/45 R 17 е оценена като най-добрата в тази категория.

Card image cap
„М Кар“- София избира с конкурс модерна скулптура за новия шоурум на BMW в София

30
юли
2017

До 31 юли авторите могат да изпратят скици с творбите си

Card image cap

В последния брой:

Архив >