Hertz Leasе и Alphabet обединяват сили за българския пазар на лизингови автомобили


12
дек.
2018

Аутотехника ООД /Autohellas Group, водеща компания в областта на оперативния лизинг на българския пазар, сключва стратегическо партньорско споразумение с Alphabet, като ексклузивен партньор за Гърция, Кипър, България и Хърватия. Alphabet присъства в 28 страни по целият свят и е една от най-големите международни лизингови компании. Това сътрудничество е ценно допълнение към портфолиото на Аутотехника ООД /Autohellas Group, тъй като осигурява достъп и възможности за бизнес с допълнителни международни партньори.

Аутотехника ООД /Autohellas Group, компания с многогодишен опит в областта на оперативният лизинг се отличава с модерни възможности и концепции за ремонт и поддръжка на автомобили. Alphabet оценява натрупаното от Autohellas ноу-хау и присъствието й в осем страни, представяйки международната марка Hertz и стартира ексклузивно сътрудничество. Това взаимодействие дава на Alphabet достъп до нововъзникващите пазари на Балканите и Кипър, като в същото време подсигурява на техните международни клиенти конкурентни продукти и услуги с гаранциията на Autohellas Group.

Водещата лизингова компания на световния пазар

Alphabet е с централно управление в Мюнхен, Германия, като днес е представена в 28 страни. Компанията е регистрирана през 1997 като част от групата BMW и има значителен опит в международното корпоративно управление на автопарк и лизинг.

Портфолиото й включва консултантски услуги, финанси и интелигентни продукти и услуги за управление на фирмени автопаркове. Alphabet трябва напълно да адаптира продуктите и услугите си към нуждите и изискванията на своите клиенти. Понастоящем Alphabet управлява портфолио от над 680 000 автомобила и лекотоварни превозни средства под наем от всички марки и заема четвърто място на глобалния пазар.

„Обединяването на силите с цел осигуряване на най-подходящите и гъвкави решения за мобилност на международните корпоративни клиенти е логична и ориентирана към бъдещето стъпка за Autohellas“, каза Димитриос Мангиорос, заместник-управител на Autohellas.

Ричард Скуулинг, главен търговски директор на Alphabet International се съгласява, че: „Цялостния подход на Autohellas, съчетаващ класически лизингови подходи комбинирани с практически опит, съответства на мисията на Alphabet да гарантира удовлетворение на клиентите и да помогне на компаниите да постигнат своите цели чрез прилагане на правилното съчетание на продукти и услуги.“

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >