Heineken стартира първите си кампании с Formula 1

1109
2016

Heineken официално стартира своето глобално партньорство с Formula 1 с две нови кампании: „Когато шофирате, не пийте!“ и „Повече от състезание“. Стартът на кампаниите съвпада с първата GP, на която биреният гигант е и официален партньор на F1- Formula 1 Gran Premio Heineken D’Italia 2016. Двете кампании се реализират на няколко пазара през тази и следващата година, посредством излъчвания в телевизионен ефир и присъствие в дигитални платформи.

„Когато шофирате, не пийте“ е най-новата инициатива, част от дългосрочния ангажимент на Heineken да насърчи отговорната употреба на алкохол. Новата телевизионна реклама, в подкрепа на кампанията за безопасно шофиране, е с участието на легендата сър Джаки Стюърт. В клипа се комуникира, че когато предстои да се шофира, не трябва да се консумира алкохол. Кампанията също така ще бъде изключително видима и разпознаваема по време на цялото италианско GP, с брандинг и външна реклама в Милано.

https://www.youtube.com/watch?v=tV6gygNPetU

“Повече от състезание”, представя бившия пилот на F1 и настоящ ТВ коментатор Дейвид Култард. В основата си, кампанията цели да покаже, че F1 не е просто едно двучасово състезание. Един F1 уикенд е 72-часов спектакъл, който гарантира изключително и неповторимо изживяване, като състезанията се провеждат в някои от най-големите градове в света. Рекламата с Дейвид Култард ще бъде излъчвана от средата на септември 2016 година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин