Heico Polestar 2: кой е казал, че електромобилите не са секси?


2
ян.
2021

Когато стане въпрос за тунинг на Volvo, Heico е първото име, което изплува в съзнанието на феновете на марката. Така че беше въпрос на време Heico да се захване с дъщерната „Performance” компания на шведския бранд – Polestar. Началото ще бъде поставено този месец с програмата за Polestar 2. За електрическия кросоувър с 408 к.с. в бъдеще ще бъдат предлагани нови джанти, части по окачването и „ъпгрейд“ за интериора.

Като за начало ще бъдат предлагани общи компоненти от гамата за тунинг на Volvo. В нея влизат алуминиевите джанти Volution. Предлагат се и пружини за сваляне на каросерията и други компоненти за окачването. За интериора, наред с други неща, се предлагат контролери за вентилацията с логото на Heico или спортния волан на бранда за персонализация.

Джантите Heico имат пет спици, а стандартните за Polestar са само с четири.

Очевидно това е само първата стъпка. Ако реакциите на клиентите са положителни, програмата за тунинг на Polestar 2 ще бъде разширена. Всички части се доставят със сертификат и 60-месечна гаранция от датата на първа регистрация на автомобила. Компонентите могат да бъдат поръчвани от януари 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин