Harley-Davidson Sport Glide пристигна в София


9
мар.
2018

Днес Harley-Davidson Sofia показаха пред клиенти и журналисти новия представител на гамата Softail – Sport Glide, задвижван от последното поколение двигател Milwaukee-Eight. Отчасти круизер, отчасти туринг, но 100 процента Harley-Davidson.

Новият Sport Glide® 2018 е „заводски къстъм”, който е готов за всичко – дълги и и кратки пътувания или просто за придвижване в града. И макар да продължава класическите линии от гамата на Harley-Davidson Touring, продължава собствената си компактна и съвременна визия.

  • Най-новото допълнение към Softail® гамата на Harley-Davidson;
  • С нова, обърната предница и заден хидравличен амортисьор с възможност за промяна на твърдостта;
  • Задвижван от Milwaukee-Eight® 107 V-Twin двигател;
  • С лесни за сваляне куфари;
  • Изцяло LED светлини и електронен круиз контрол.

По време на премиерата от Harley-Davidson Sofia показаха как Sport Glide за минута може да се превърне от круизер, удобен за дълги пътувания, в идеален за градски условия стрийт байк. Куфарите и спойлерите се свалят и слагат бързо и лесно, което прави Sport Glide многостранен и функционален. Деветият модел е базиран на последната Harley-Davidson Softail платформа и е най-новият от 100-те въздействащи мотоциклета, които компанията планира да представи до 2027. Sport Glide представлява вълнуваща комбинация от технология и стил. Цената на модела започва от 36 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >