Harley-Davidson представя нов bagger стил с вдъхновяващи части и аксесоари


23
мар.
2020

Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички части и елементи, които са ви необходими, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и да говори вместо своя притежател.

Колекция Endgame

Тази колекция помага за достигане пределите на личния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен дизайн, който помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, които осигуряват отличен контрол и удобство.

Колекцията се допълва и от невероятни стъпенки, подсилени от диамантено покритие за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал, както и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson  се отличава с внимание към детайла – тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.

Колекция Streamliner

Подвластната на извитите форми и дълги хоризонтали колекция Black Streamliner  придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson.  В основата й са полирани хромирани ленти, подплатени  богато с черно, които придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модел като Street Glide.

 Части и аксесоари за Bagger

Агресивен стил с контролни елементи (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение, персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в стъпенки.

Частите и аксесоарите на Harley-Davidson осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач, за да се открои от тълпата. Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail или Touring мотоциклетите може да се постигне агресивен и атрактивен вид. Комплектите включват колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive, подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >