Harley-Davidson в бутилка

Духът на легендарната мотоциклетка марка вече е достъпен и за пиене: Еhinger Kraftrad дестилира джин с оригинални части от Harley


26
юли
2017

Ehinger Kraftrad създаде собствен джин: The Archaeologist е бутилиран в бутилки с оригинални части на класически модели Harley-Davidson от 30-те и 60-те години. Ehinger Kraftrad е притегателен център за почитателите на исторически мотоциклети от легендарния щатски бранд. Двигател на компанията е Уве Ейнгер, който от десетилетия обикаля света, за да издирва забравени Harley и да прави собствени произведения от тях. Именно затова е получил прякора Археолога.

Сега мъжът отдава почит към някои от най-забележителните образци в мотоциклетната история с Harley-джин. Той се предлага в три вида: с Flathead-вал ’39 от мексиканската пустиня, Knucklehead-гайки ’47 (капачати гайки) от Чили и ’62 Panhead-кобилици от Южна Корея. Археолога се е погрижил частите да бъдат много внимателно почистени, поцинковани и закрепени на метална конструкция, след което са запоени на специална метална конструкция и монтирани в ръчно изработена бутилка. Дори опаковките са направени като при тези на автентични части за Harley, със съответните специални етикети и сертификати.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >