Harley-Davidson внедрява Android Auto

2703
2020

По време на своята над 100-годишна история емблематичната американска легенда за производство на мотоциклети е оцелявала през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Тя знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.

По време на войните брандът е бил използван от военните, по време на Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си, сега залага на нови атрактивни технологии във време, в което всички са обзети от страх и бездействие.

Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, Harley-Davidson не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява нови хоризонти с атрактивни зарибяващи изобретения.

Чрез специално приложение на базата на Android „ездачите“ на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация – включително Google Maps и възможност за гласови команди чрез Google Assistant. Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на изминаване по маршрут и възможност за намиране на бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.

Опцията е налична в 36 страни (Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада, Франция, Германия, Индия, Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ).

Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети Touring, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! Box GTS.

Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт. Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO ™ и Trike.

Чрез Android Auto ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android.

Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система за активиране на Android Auto чрез USB актуализация – самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 –  Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин