Harley или Smart Cabrio: волен ездач за 20 хилядарки

Затворените автомобили ви отегчават? Нуждаете се от въздух, за да дишате, обичате малките неща и търсите удоволствие? AUTO BILD има предложение за вас


17
апр.
2017

РАЗУМНО ИЛИ НАЛУДНИЧАВО, кое е правилното в този случай? Smart звучи като ненадминато разумно решение по отношение на автомобилния избор. Дори и като кабриолет. Дали обаче е разумен, когато тунинг фирмата на Mercedes Brabus изтръгва 102 к.с. от „джуджето“ и го оборудва с по-широки колела? В добро състояние четири-петгодишни модели Smart Brabus се предлагат на цена от около 20 000 лв.

Harley-Davidson Heritage Softail Classic
Производство 1995
Пробег 810 км
Цена 21 300 лв.

Smart fortwo Brabus cabrio
Производство 2012
Пробег 50800 км
Цена 22 500 лева

С две места и открит като Smart Brabus Cabrio е и нашият Harley-Davidson Heritage Softail Classic от 1995 г. Дали клиентите, които ще го предпочетат, са малко луди? Или пък са по-разумни?
Разумното и при двата ни модела: те са употребявани. Първите им собственици са поели една част от загубата на стойност, а към момента и двата модела струват по около 22 000 лв. Също така и двата предлагат седалки с черна кожена тапицерия под открито небе. Така че хората, на които не им е необходимо много място, могат да си зададат въпроса: Harley-Davidson или Smart Brabus да избера?

Rock Me Baby: за маниаци на тема технически детайли Harley е наслада за сетивата

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
VW Up на старо: добро начало

23
юни
2016

След несполучливия бразилски Fox, словашкият Up вече пет години се представя успешно на пазара. Познавачите обаче са наясно, че добрите екземпляри second hand са по-късните

Card image cap
Най-евтините катерачи – високопроходими автомобили до 6000 лева

3
февр.
2016

При търсенето на подходящото возило за зимата посетихме най-затънтените автокъщи

Card image cap
100 000 км с компактния Fiat: браво на Bravo!

3
сеп.
2017

Доскоро Fiat не се представяше добре в продължителните тестове. До този автомобил, който отхвърля всички предразсъдъци: отличен (6) за най-добрия италианец досега!

Card image cap
Citroën XM: aвангард за малко пари

6
мар.
2017

Citroën XM се насочва към кариерата си на класически автомобил с 6 цилиндъра и хидропневматично окачване