Тунинг » Hamann преработи най-мощната модификация на BMW X6 – M Competition

Hamann преработи най-мощната модификация на BMW X6 – M Competition

0508
2021

За третото поколение на X6 M BMW предлага на клиентите си и още по-мощен вариант, наречен Competition. В Германия тази версия се оказва толкова желана, че баварците дори „зачеркват“ от програмата стандартната М-ка и предлагат само топизпълнението. А за да направи чудовищния SUV още по-атрактивен, тунинг компанията Hamann е подготвила специален бодикит и други модификации.

Добавки за броните и два задни спойлера

X6 M Competition е магнит за погледите и в напълно заводски вид. Ето защо Hamann не се опитва да „пресоли манджата“ с промените по визията, а просто да подчертае дискретно дизайнерските акценти на X6 M Competition. Отпред е поставен единствено спойлер под бронята, отстрани откриваме нови прагове. Отзад са монтирани дифузьор и два спойлера – за капака на багажника и за покрива – и в това се изразява целият външен тунинг. Освен това са поставени и 23-цолови джанти с гуми в размер 315/25, а окачването е „свалено“ с 35 милиметра. Така X6 M изглежда малко по-спортен, но не прекалено „дундест“.

Отзад има цели два допълнителни спойлера – един за капака на багажника и един за покрива.

Мощността не е повишена

За интериора от Hamann са подготвили нови стелки и спортни педали от черен алуминий. Двигателят остава без промени. Все пак 4,4-литровият битурбо V8 серийно генерира 625 к.с., които изстрелват 2,3-тонния колос за 3,8 секунди от 0 до 100 км/ч. С опционалния M Drivers Package машината развива 290 км/ч. Ако това не ви е достатъчно, можете да се обърнете към G-Power, където могат да „напомпат“ задвижващия агрегат с до 800 к.с.

Сравнително фините като визия джанти с много лъчи пасват добре на иначе масивната визия на X6.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ