Gymkhana 8: вижте скоростния екшън в Дубай!

Осмата част от поредицата кратки филмчета на Кен Блок наред с много познати „трикове“ включва и някои запомнящи се акценти, както и мистериозно указание


1
мар.
2016

Всички знаем добре, че Кен Блок има супербърз Ford Fiesta (650 к.с., 0-100 км/ч за 1,8 сек) и с удоволствие го кара „с вратите напред“. Въпреки това си заслужава да гледате неговото ново видео – Gymkhana 8. Защото наред с типичните номера за „убиване“ на гуми този път Блок е вкарал и няколко по-специални „трика“. Сред тях например е включването на флотилията от дубайски полицейски автомобили, които охраняват изпълненията на Кен и „бегачката“ му. Както и движещ се на две колела пикап Ford Raptor, около който Блок дрифтира. Накрая видеото завършва с автомобила, който ще бъде използван в Gymkhana 9 – Focus RX. Вероятно това е знак, че Блок ще се включи в Световния шампионат по рали крос. Целият клип е заснет в Дубай. В зависимост от светлината Fiesta-та със 650 „коня“ променя цвета си – най-яко тя изглежда, когато върху нея попаднат UV-лъчи.

Още по темата

Card image cap
Най-скъпата автомобилна среща на света?

11
апр.
2016

240 млн. лева на един паркинг: така изглежда среща на шейхове, запалени по автомобилите

Card image cap
Паника със Солберг (ВИДЕО)

26
ян.
2016

В ролята на пенсионер със забавени реакции зад волана световният рали шампион Петер Солберг подлудява нищо неподозиращ механик на Mercedes. Вижте клипа с шоуто!

Card image cap
Nissan Tsuru 2015 vs Nissan Versa 2016

2
ное.
2016

След този краш-тест Nissan реши да спре производството на произвеждания в Мексико седан Tsuru

Card image cap

В последния брой:

Архив >