Gymkhana 8: вижте скоростния екшън в Дубай!

Осмата част от поредицата кратки филмчета на Кен Блок наред с много познати „трикове“ включва и някои запомнящи се акценти, както и мистериозно указание


1
мар.
2016

Всички знаем добре, че Кен Блок има супербърз Ford Fiesta (650 к.с., 0-100 км/ч за 1,8 сек) и с удоволствие го кара „с вратите напред“. Въпреки това си заслужава да гледате неговото ново видео – Gymkhana 8. Защото наред с типичните номера за „убиване“ на гуми този път Блок е вкарал и няколко по-специални „трика“. Сред тях например е включването на флотилията от дубайски полицейски автомобили, които охраняват изпълненията на Кен и „бегачката“ му. Както и движещ се на две колела пикап Ford Raptor, около който Блок дрифтира. Накрая видеото завършва с автомобила, който ще бъде използван в Gymkhana 9 – Focus RX. Вероятно това е знак, че Блок ще се включи в Световния шампионат по рали крос. Целият клип е заснет в Дубай. В зависимост от светлината Fiesta-та със 650 „коня“ променя цвета си – най-яко тя изглежда, когато върху нея попаднат UV-лъчи.

Още по темата

Card image cap
Системата Multibeam на Mercedes

19
мар.
2016

... или как да се разминаваш "на дълги" без притеснения от заслепяване ...

Card image cap
Интеграция между автомобил и смартфон

25
апр.
2016

Чрез приложението Car-Net на VW можете да свържете Вашия автомобил към Вашия смартфон и през него както да диагностицирате проблем в автомобила, така и да разширите възможностите му.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: