GTI с по-голяма мощност от Golf R


28
юли
2019

Nagel Exklusiv Tuning са преработили сериозно Golf GTI Clubsport. Посредством чиптунинг мощността на компактния спортист е увеличена на над 300 к.с.!

Безспорно VW Golf GTI доставя солидна доза удоволствие и в серийния си вариант, особено и в изпълнение Clubsport. Моделът се предлагаше за кратко през 2016 г. и разполагаше с внушителните 265 к.с. Специалистите от Nagel Exklusiv Tuning (NET) са се заели с един Clubsport и са увеличили мощността на компактния спортист.  

Германските тунинг-спецжиалисти са прибегнали изцяло до класическите добродетели на тунинга. Това означава: окачването е оборудвано с адаптивно амортисьори на KW, Golf е качен на 20-цолови джанти MBdesign, а под капака на двигателя са инсталирани HJS Downpipe, интеркуулер на Wagner и въздушен филтър BMC. След катализатора хората от NET са монтирали нова ауспухова уредба от Remus. Мощността на 2,0-литровия 4-цилиндров агрегат е увеличена от тунинг-фирмата на 360 к.с., а максималният въртящ момент е 480 нютонметра. По желание се предлагат и по-впечатляващи технически данни за модела.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин