Новини » Grand Cherokee получи 7-местна дълга версия

Grand Cherokee получи 7-местна дълга версия

0801
2021

Jeep представя изцяло новия 7-местен Jeep Grand Cherokee L. В България моделът ще бъде наличен в представителствата на „Витоша Ауто“ през втората половина на годината, когато се предвижда и лансирането му за европейския пазар.

Три Jeep 4×4 системи и водещата в класа си система за контрол на
сцеплението Selec-Terrain с пет режима на работа в зависимост от
терена, продължават и усъвършенстват традицията на модела за
легендарната способност за офроуд, включително по-голяма
проходимост и способност за по-дълбоко газене във вода в сравнение с предишните поколения на модела. Дизайнът на новото Grand Cherokee запазва автентичните си елементи в 7-ребрената решетка и
отличителните си линии, които се съчетават с изцяло нов и изискан стил на пространството в купето. В модела е имплементирано и независимото предно и ексклузивното за Jeep въздушно окачване Quadra-Lift с електронно-адаптивни амортисьори, които предоставят водеща в класа способност и първокласна динамика при шофиране.

Премиум просторният интериор разполага със стандартни 10-инчови
екрани на таблото, включително безрамков дигитален клъстер и аудиосистема със сензорен екран, изцяло ново LED осветление, седалки с масажни функции и климатични зони с възможност за персонализация.

Моделът е оборудван с над 110 усъвършенствани системи и функции за безопасност и сигурност, технологии от ново поколение, включително нова система Uconnect, която включва Apple CarPlay и Android Auto, Headup Display (HUD), дигитално огледало за обратно виждане, камера за наблюдение на задни седалки и ексклузивна премиум аудио система McIntosh с 19 високоговорителя.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин