Golf 7 GTI с над 400 к.с.


11
дек.
2019

С турбокомпресор на Golf R и други нови части, тунинг-специалистите от APR увеличават мощността на Golf 7 GTI на над 400 к.с. Съществува обаче един проблем!

Golf 7 е вече приключващ модел! В момента GTI Performance с 245 к.с. се предлага на добри цени. Ако серийната мощност не ви е достатъчна, можете да се обърнете към швейцарските тунинг-специалисти от APR. По време на тунинг-изложението SEMA бе показан GTI с над 400 к.с.!

Над 400 к.с., но без разрешително

Впечатляващо е това, което са изтръгнали швейцарците от 2-литровия 4-цилиндров мотор: вместо серийните 230 к.с. (245 к.с. като GTI Performance) сега на разположение са 401 к.с., като максималният въртящ момент е увеличен от 350 на 522 нютонметра. За целта е използвана турбина от Golf R, нова всмукателна уредба и интеркуулер на APR. Има и ъпгрейд на 6-степенна автоматична трансмисия с два съединителя. Общо пакетът включва нова ауспухова уредба, по-мощни спирачки и елементи на окачването като пружини и напречни носачи. От APR не дават информация относно динамичните характеристики, но този тунингован Golf няма разрешително за движение по нормални пътища в Щатите. За Европа също няма информация.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >