Golf-ът на Бекъм отива на търг

Първият автомобил на Дейвид Бекъм се продава. Тюркоазеният Golg III разполага с цели три сертификата за идентичност. Парите ще бъдат дарени на детската клиника на болницата Great Ormon Street


7
дек.
2015

Първият автомобил на Дейвид Бекъм, Golf III, ще бъде продаден на благотворителен търг. Бившият футболист си купил тюркоазения VW Golf през 1994 година в Манчестър, три години след подписването на договор с футболния клуб Манчестър Юнайтед. Който предложи най-висока цена, ще получи цели три доказателства за идентичността на автомобила: списък на предишните собственици, сервизно писмо на VW до собственика – и двете с името на Бекъм, както и снимка на автомобила с автограф на футболиста. Golf-ът на Дейвид Бекъм е част от коледната благотворителна акция на британския вестник „The Independent“. Постъпленията ще бъдат дарени на детската клиника на болницата Great Ormon Street.

Още по темата

Card image cap
Влекачите на бъдещето (ВИДЕО)

3
дек.
2016

Nikola Motors представи два нови камиона: Nikola One и Two ще изминават по 1900 км с едно зареждане, разполагат с 2700 Нм и обещават... да сложат край на ерата на дизеловите двигатели!

Card image cap
Ford увеличава драстично автономния пробег на Focus EV

1
дек.
2016

С изминаваните километри на електричество моделът ще бъде на нивото на Nissan Leaf и на BMW i3

Card image cap

В последния брой:

Архив >