Golf-ът на Бекъм отива на търг

Първият автомобил на Дейвид Бекъм се продава. Тюркоазеният Golg III разполага с цели три сертификата за идентичност. Парите ще бъдат дарени на детската клиника на болницата Great Ormon Street


7
дек.
2015

Първият автомобил на Дейвид Бекъм, Golf III, ще бъде продаден на благотворителен търг. Бившият футболист си купил тюркоазения VW Golf през 1994 година в Манчестър, три години след подписването на договор с футболния клуб Манчестър Юнайтед. Който предложи най-висока цена, ще получи цели три доказателства за идентичността на автомобила: списък на предишните собственици, сервизно писмо на VW до собственика – и двете с името на Бекъм, както и снимка на автомобила с автограф на футболиста. Golf-ът на Дейвид Бекъм е част от коледната благотворителна акция на британския вестник „The Independent“. Постъпленията ще бъдат дарени на детската клиника на болницата Great Ormon Street.

Още по темата

Card image cap
Мобилното бъдеще в Лас Вегас

9
дек.
2015

На техническото изложение CES в Лас Вегас производителите и вносителите ще представят своите идеи за бъдещето: BMW например биха могли да покажат студия на новия i8 Spyder!

Card image cap
Porsche 718 Boxster: довиждане, 6 цилиндъра!

27
ян.
2016

Моделите Boxster получават историческата добавка 718 към името – както и 4-цилиндрови боксерни двигатели. Мощността обаче нараства, а разходът пада!

Card image cap
81-годишна полякиня юрка Impreza STI с 300 „коня“

11
ян.
2018

Михалина Боровчук-Йедрежек живее в Полша и вместо да плете гоблени, предпочита да прекарва достойно старините си – като настъпва здраво газта на своето Subaru Impreza WRX STI

Card image cap

В последния брой:

Архив >