Golf получава нова аудиосистема


7
ное.
2019

VW залага при новия Golf 8 на премиум саунд-система. Компактният модел ще бъде оборудван с десет високоговорителя и 480-ватов усилвател.

С показването на Golf 8 приключиха спекулациите на тема външен вид и техника, но някои детайли останаха отворени – например този за аудиосистемата. Сега става ясно, че Golf ще получи премиум аудиосистема на Harman Kardon. Системата е първата, в тази си конфигурация за VW – Golf 7 използваше аудиосистема на Dynaudio. Възможно е марката да бъде наложена и за аудиосистемите на друг модели.

Десет високоговорителя в Golf 8

Аудиосистемата в новия Golf се състои от десет единични високоговорителя. Тесе управляват от дванадесетоканален усилвател с изходяща мощност 480  вата. Според производителя има четири различни режима: „Pure“, „Chill Out“, „Live“ и „Energy“, които настройват звука в съответствие с избора. Външният вид на аудиосистемата е в хармония с останалото в интериора на Golf. Harman Kardon използват стоманени решетки с дебелина от 0,5 милиметра със специална конфигурация на отворите. Новата аудиосистема е топверсията в новия Golf.

Kia също е голям клиент на Harman Kardon

И други производители избират продуктите на премиум-марката за аудиоборудване със седалище в баварския Гархинг. Така например Kia използва аудиосистема на Harman в Stinger.  

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >