AUTO BILD България / Golf атакува в класа на комбитата

Golf атакува в класа на комбитата

Обновеният бестселър трябваше да се поизпоти, за да постигне победата


1
юни
2017

ТОВА ЩЕ СЕ ПОМНИ ВИНАГИ! Германците никога няма да забравят световното първенство през 2014 г. – южноамериканците също. На полуфинала Германия унищожи Бразилия със 7:1, а на финала би и Аржентина. Е, вярно, че германците успяха да вкарат за 1:0 чак в продължението.
Друг вид игра, същият принцип: когато VW обнови своя отличник Golf и го изпрати на „игрището“ с напълно нов двигател, той, разбира се, е фаворит. Този път ние пращаме Golf в продължението – и в буквалния смисъл. С 1.5 TSI под капака сега е ред на комбито Variant да докаже своите умения. Комбито е с 31 сантиметра по-дълго от своя хечбек колега.
Разбира се, тазседмичният финал ще бъде съвсем различен. Тук най-важно е задното пространство. Конкретно: ще се побере ли багажът на отбора в товарното пространство? Дали играчите няма да се контузят при товарене? Разбира се, важна е и трансферната сума, както и кондицията (задвижването) и техниката (на окачването).
Тоест мачът няма да бъде лесен за Golf. Още повече че Opel Astra Sports Tourer и Renault Mégane Grandtour играят добре и в продълженията. С комби-добавка от 33 (Opel) и 27 сантиметра (Renault) и двата модела са с по-голяма обща дължина от тази на Golf.

Opel Astra Sports Tourer 1.4 TURBO

Прегледен кокпит, предлаганото място отзад е прилично, височината на отваряне на електрическия заден капак може да се настройва (доплащане), вместимостта на багажника е до 1630 литра.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин