GLS – почти толкова луксозен, колкото Maybach


1
юли
2020

Вместо на мощ и конски сили, тунинг-специалистите на тема Mercedes от Hofele залагат на елегантност. „Ultimate HGLS“ е почти толкова луксозен, колкото Mercedes-Maybach GLS 600!

Вече не ви се чака за Mercedes-Maybach GLS 600? Тогава може да се насочите към тунинг-специалистите на Mercedes от Hofele, които виждат себе си като „елегантната връзка“ между базовите автомобили и топмоделите на Maybach.

Само най-добрите материали за „Ultimate HGLS“

Как може да изглежда всичко това ни показват хората от Hofele в своята версия GLS. Като база за „Ultimate HGLS“ служи GLS 400 d с 3-литров редови 6-цилиндров дизелов двигател. Разполагащият с 330 к.с. агрегат е оставен без промяна, затова пък от Hofele са боядисали внушителния модел с вдъхновен от Maybach GLS 600 с два цвята и са го качили на 22-цолови джанти с дизайн „Mythos“. Тунинг-специалистите са разкрасили интериора на модела. Hofele са сложили фина кожа в GLS, както и много алкантара и меки мокети. клиентите могат да избират между 18 позиции на оборудване, чиято цена е около 50 000 лв. плюс 400 d. С цена около 230 000 лв. „Ultimate HGLS“ е с около 50 000 лв. по-евтин от Maybach.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >