Giacuzzo тунингова Kia ProCeed GT


7
май
2019

Тунинг-елементи, спортен ауспух и много други неща за Kia ProCeed GT: Giacuzzo предлага всичко. Така този Shooting Brake става още по-спортен!

Времената на скучния модел с три врати са минало: Kia превърна ProCeed в шикозен Shooting Brake, който е значително по-стилен от комбито и почти също толкова практичен. Спортният модел естествено е обект за тунинг-фирмите: Giacuzzo тунингова новия модел на Kia!

Giacuzzo предлага спойлер за покрива, заден дифузьор и преден спойлер. Докато двата спойлера са съвместими с GT-Line и GT, то дифузьорът може да се монтира и на GT-топмодела. Всичките елементи се предлагат в черен цвят, като спойлерът на предницата и задният дифузьор могат да бъдат лакирани. Цената на всичките тези елементи е 2000 лв.

Ако това не ви е достатъчно, можете да смъкнете вашия Kia ProCeed GT с 20 милиметра, както и да увеличите следата му с 30 милиметра на ос. За целта тунинг-специалистите предлагат подходящи 18- и 19-цолови джанти. Липсва пакет за увеличаване на мощността: от Giacuzzo предлагат спортна ауспухова уредба, която не само оптимизира звука, но изтръгва 8 к.с. допълнително. Цената на ауспуховата уредба е 2700 лв.

Още по темата

Card image cap
„Биленкин“: от Русия с любов

22
мар.
2016

Малка руска компания прави от BMW „тройка“ купета в стила на 60-те години. Визията им е много атрактивна, а техниката – достатъчно модерна

Card image cap

В последния брой:

Архив >